• arena_hall_700x363.jpg
  • arena_outdoor_700x363.jpg
  • foyer_700x363.jpg

BELLA ARENA

Københavns nye multiarena 

Bella Arena - eller kongreshal D  - er den seneste tilføjelse til Bella Center Copenhagen.

Arenaen er unik og bæredygtig, og giver Bella Center Copenhagen og København endnu bedre faciliteter til at huse store kongresser og events. Arenaen er en af Nordeuropas største af sin slags og er perfekt til at huse kultur- og sportsarrangementer. 

I den nye arena er der plads til 7.000 siddende eller 8.600 stående gæster. Dertil kommer et stort og lyst foyerområde, der binder arenaen sammen med Bella Center Copenhagen og AC Hotel Bella Sky Copenhagen.

En af de mest bæredygtige arenaer
Bella Arena har ikke bare utallige anvendelsesmuligheder til events. Arenaen er bygget og drevet med en 360 graders tilgang til bæredygtighed og som en del af vores Responsible Hospitality strategi.

Bella Arena har opnået pre-kvalificering til DGNB Gold Certification, som er den højeste certificeringer for bæredygtigt byggeri, og vi er en af de første til blandt andet at bruge et nyt byggemateriale produceret af genanvendte fustager fra Carlsberg.

Se mere om Bella Arena på www.bellaarena.dk 

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE
Du behøver ikke være teknisk ekspert eller kende dine præcise behov. Det er derfor, vi er her! Tag fat i os for råd og vejledning og en snak om dit kommende arrangement. 
 

Kontakt
Du er også velkommen til at kontakte os via meetsales@bellagroup.dk