• main-entrance.jpg

Sikkerhed i højsædet

Stor viden og erfaring inden for sikkerhedsløsninger til alle typer af events

Security and Risk Management-afdelingen hos Bella Center Copenhagen har en all-around funktion inden for sikkerhedsløsninger til alle typer af arrangementer.

Vi fokuserer på at minimere risici og optimere vores løsningsstrategier for at skabe et mere sikkert, produktivt og bekymringsfrit miljø. Vores 24-timers onsite sikkerhedspersonale er klar til at håndtere enhver uforudset situation, således at arrangementet kan fortsætte uforstyrret.

For at tilpasse vores service til kundens behov kan vi tilbyde følgende 24 timers sikkerhedsservices som supplement til vores standardløsninger: Adgangskontrol og overvågning af uniformerede eller civile vagter, førstehjælp af uddannede læger, speciel højsikkerhedsservice samt VIP- og personbeskyttelse.

Vores personale har stor omstillingsevne og er derfor parate til at håndtere alle former for udfordringer. De vil til enhver tid bestræbe sig på, at du får en positiv og uproblematisk oplevelse samt at dine produkter er sikret, når du benytter dig af vores faciliteter og befinder dig på vores område i forbindelse med et arrangement.

FULL SERVICE PROVIDER
SIKKERHEDSSTANDARDER


Se vores referenceliste og få et overblik over et udpluk af events, hvor vi har håndteret sikkerheden.
 

Fakta
Vi er vant til at afholde arrangementer med et højt sikkerhedsniveau, og blandt mange andre højstående politikere og kendisser har Dalai Lama, Barack Obama, Arnold Schwarzenegger og HKH Kronprinsesse Mary besøgt Bella Center Copenhagen.

Kontakt
meetsales@bchg.dk
Tlf. +45 3252 8811